Julen
Rikke og Mille i gang med juleforberedelserne:


Julen blev fejret i Lyngby med deltagelse af børnene, familien fra Vallensbæk og farmor.

Torsdag den 17. november
Mille's tapet "Harlekin" er blevet sat op (af os selv) på endevæggen i "spisestuen". Det har forandret stuen fuldstændigt. Det er så flot:De første gæster har også været her. Her er nogle af de allermest populærer gæster (og en fast beboer):Onsdag den 5. oktober
Vi er stadig i sommerhuset! Det viste sig, at den i tilstandsrapport og energirapport opreklamerede gulvvarme i badeværelset ikke findes. Sælger har dog erkendt sit ansvar, og fra mandag har der været håndværkere igang med at etablere den. Skulle efter planen være færdige torsdag den 13. oktober, hvor vi så rykker ind i Nørregade.

Vi har dog nået at male lidt inden turen tilbage til sommerhuset.

Maling i Norregade

Og enkelte møbler er nået frem. Her spisebordet, som stod meget alene indtil vores opmagasinerede ting (6 m3) blev leveret den 29. september.Torsdag den 1. september 2011


Så kom dagen, hvor vi overtog vores nye hus i Bondebyen i Lyngby.
 

Vi gik straks i gang med at drøfte indretningen, men det viste sig hurtigt, at det var sværere at finde de gode løsninger, end vi havde regnet med.

Imens hjemme i sommerhuset:

Der er rigtig mange rådyr i haven denne sommer og dermed mange tæger!

Her ser du et rådyr

Rådyr 1

Her ser rådyret dig

Rådyr 2

Fredag den 15.juli 2011

Så var der indflytning i Moldaugade. Noget af en opgave, der kun lykkedes på grund af Kirsten og hendes trailers indsats.Så er der flyttet. Tingene mangler bare at komme på plads!

Tirsdag den 12. juli 2011

I dag overtog vi lejligheden i Moldaugade. Her ses Rikke og Mille, da de låser sig ind i deres nye hjem for første gang.Lejligheden, der ligger på Amager tæt på Lergravparkens Metro-station, er 71 m2 og har tre værelser: et til hver og en fælles stue.

Fredag den 3. juni 2011

Traditionen tro var "mødregruppen" på det årlige besøg:

Veninder i solen 2011


Torsdag den 12. maj 2011

Efter mere end 3½ år i udlandet (Jylland ikke medregnet) vender Rikke hjem fra Belgien til familie og venner i Danmark. Her tager hendes 5 år yngre tvillingesøster imod hende i lufthavnen:Mandag den 9. maj 2011

Hun var en god hund!

I dag måtte vi desværre køre til dyrlægen og få Bonnie aflivet. Den var alvorligt syg. Havde mange skavanker, men var til det sidste en rigtig god hund, omend en beagle gemt i pelsen på en golden retreiver! Men nu leger hun forhåbentlig med Nuser og Honey.Mandag den 17. april 2011 (2. påskedag)

"The usual suspects" er samlet til påskefrokost i hytten.

Påskefrokost 2011


Onsdag den 30.marts 2011

Afløbet fra køkkenet har aldrig været godt og er nu helt stoppet, så vi har et par mand fra Slagelse Kloakservice på til at finde fejlen:Det viser sig naturligvis, at der er lavet "fusk". Afløbsrøret fra køkkenet er er ført lige forbi røret der kommer fra samletanken i stedet for at være sluttet til det. Så har man sparet at betale for bortfjernelse af det vand.

Mandag den 28. marts 2011:
Så har vi Christina og Aksel på besøg nogle dage:


Aksel, der er opkaldt efter Axel (!) Strøbye, er tre måneder gammel. Bonnie er ikke  s å  vild med ham!


Lørdag den 26.03.2011:

Så er sommeren officielt skudt igang. Et par planter er flyttet, plankeværket rettet op (igen) og brombærbusken beskåret

Erantis og vintergækker

Der er ikke sket så meget i haven, men lidt erantis og vintergækker er det dog blevet til.
Version 06-07-2012- 32