Året 2012
 
Juleaften

Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt!Så danses derDer åbnes gaver1. juledag er der tid til en lille slapperOp mod jul


Der kommer mange julekort. Her er et af de mere interessante:Der varmes op til julen med bagning af småkager og spisning af konfekt:Rikke sørger for julehjerterne:Tilbage i Nørregade
har vi fået logerende. Fra medio september til begyndelsen af januar bor Christina og Aksel hos os.

Vi benytter lejligheden, da Christina er på De Carariske Øer med Team Saxo Bank/Tinkoff Bank og Aksel passes af mormor til at få Bella steriliseret. Det er ikke spor sjovt, at skulle gå med forklæde på maven i 10 dage! De "røde øjne" er her grønne!Sommeren i sommerhuset:

Aksel  på besøg hos Bella. Christina og Rikke er også med.
Mille hygger sig med Bella foran de blomstrene "Pink Lady". Haven så ikke så spændende ud de første gange, vi var på besøg i foråret. Her inspicerer Hanne "blomsterengen".Her den samme eng i juni måned. Det er margeritår i år. De hvide blomster står godt til de hvide og - især - røde tjørn.Den lille hund, der ikke er så lille mere, er svær at styre på den halve tønde land. Men når den endelig slår sig til ro, er der flere muligheder:

Man kan ligge med far på den nye bænk:Man kan sidde med mor og se sej ud:Eller man kan da bare hugge en stol. Man har snor på, så man ikke stikker af, og det er lidt surt.Igen i år var Hanne og Kirsten en tur i Århus for at se Claus Dalby's have (ham fra fjernsynet og Bilka). Her ses lidt af haven.På vejen var de igennem Fulden, hvor vi boede 1986-88. Her vores hus, som der er kommet kviste på.

 

Ved årets begyndelse:


Det var tanken, at vi skulle fejre nytåret sammen med Kirsten og Erik. Der kom dog en hund i vejen. Bella sluttede sig til familien 3.  juledag. Vi tre var derfor hjemme nytårsaften. Her ses det fint dækkede bord:
Bella er fra Dyrenes Værn og en krydsning af labrador, bordercollie og en ukendt far. Bella er her 15 uger gammel.

Bella 15 uger 

Hendes kurv var i begyndelsen en frugtkasse fra Netto, men hun fandt hurtigst alternativer. Her i  brændekurven.

Bella i kurv

IMENS på Søstjernevej. Forsikringsselskabet har accepteret at udbedre skaderne på sommerhusets nordgavl. Det var de ellers ikke meget for. De påstod, at der var tale om råd og ikke svamp.Det synspunkt havde de dog svært ved at fastholde, da svampen begyndte at piple ud mellem brædderne.

Svamp

Det er vores "gamle" tømrer Niels, der er sat på opgaven. Han skærer simpelthen hele gavlen af bjælker væk og erstatter den med en "konstruktion" med nye speciallavede brædder.
 
Efter tidsplanen skulle skaden være udbedret den 10. februar, men det når han næppe!

Nej, men han var klar til påsken! Og det ser rigtig fint ud.