2018
Året 2018 var et år med mange forandringer i ejendomsportefølgen:.

Per 15. januar solgte vi huset Nørregade 1, B i Bondebyen i Lyngby.Vi havde faktisk ejet det i 7 år, men havde vel ikke boet der mere end tre år sammenlagt.1. februar overtog vi Vestre Paradisvej 30, Holte.15. juni var det farvel til Sommerhuset Søstjernevej 20, Slagelse efter 10 år.01. august blev lejligheden Erimitageparken 105, 2, C solgt.

Der var også 50 års studenterjubilæum. Det var ikke alle, der morede sig!Her har vi så hele banden (minus Jan):I juni, juli, august og september blev køkkendrømme til Invita-mararidt. Alt var kaos. Når der  - som forventeligt - var problemer, blev de løst på den nemmeste, dårligste og dyreste måde. Sådan så det ud, den dag, køkkenet i følge tidsplanen skulle være færdigt:Housewarming den 11. august 2018


Familie, venner og (lidt senere) naboer var inviteret til tapas for at være med til at varme det nye hus op. Der var dækket fint op på teressen og i stuen.Vejret holdt. Efter mange uger med sol og sommer så det ellers ud til, at regnen skulle komme netop denne lørdag. Den kom dog først til aften, da festen vat ved at slutte.
Som en overraskelse dukkede Bajazzerne op ved tretiden for at skabe yderligere hyggelig stemning. Selv om de fleste var ældre herrer, var ingen medlemmer tilbage af de syv, der spillede til vores bryllup i 1981.Så gik dansen. Blandt unge....og ældre.Og snakken gik.
Rhinen juli 2018:
Vi kørte 7 dage til Rhinen sammen med Mille og Otto fra 14. juli 2018. Vi boede på det nydelige Rheinhotel Schultz**** lige ud til floden.Rhinen er utrolig trafikeret. Der sejler disse lange både i begge retninger hele tiden. De fleste havde (mindst) en personbil med ombord. Langs med Rhinen løber der også en travl jernbane.Man kunne sejle på floden - hvad vi dog aldrig nåede - men man kunne også bade:Burg Drachenfels troner på et af vulkanbjerget Siebengebirges toppe, nemlig Drachenfels (320 m.o.h.). Vi kørte dertil i bil og tog Drachenfels-toget til toppen, hvor der er både restaurant (frokost indtaget), og en fantastisk udsigt over Rhinen fra det renoverede udsigtsplateau med fine siddepladser i granit.


Hej hunde! Udsigten er den anden vej.

2017


Normandiet august/september 2017. Hvor vi bl.a. besøgte Monets have:
 

Berlin i foråret 2017 med Checkpoint Charley:I noverber 2016 er vi i london og var oppe i London Eye:
April 2016 tager vi på tur til Amalfikysten:. Hotal La Conca Azzurra,
Via Smeraldo 35, 84011 Conca Dei Marini (SA), Italien:Turen går til Costa Tropical/Marina del Este vinteren 2015

:

Turen gik til Toscana/Montecatini Terme maj-juni 2014.I 2013 var vi på slotsrundtur i Tyskland.