2019

Den spæde begyndelse på blomsterengen sået sidste år. Frugttræerne i blomst. I starten var engen domineret af rød- og hvidkløver, men senere kom der mange flere forskellige blomster til.De fire æbletræer, to blommetræer og kirsebærtræet - også plantet sidste år - led i starten på grund af manglende vand, men det kan nok være, at vandet kom senere på sommeren. September blev den vådeste i mange år med dobbelt op på nedbør. Men det manglende vand i foråret betød meget få frugter. Til gengæld blomstrede æbletræerne op til tre gange langt ind i oktober. Og med nye (meget små) frugter.
Julian var på sine første sleep-over hos mormor og morfar, der havde bygget og fyldt sandkassen.

Han og hans forældre holdt også ferie hos os i en uge. I eget telt!Han var også med på loppemarked, hvor vi købte en masse lego:Julian var ikke den eneste, der var på ferie hos os.
Christina og Axel flyttede ind i juni.
Otto var på tålt ophold i ca. 2 uger, hvor Mille var i Sydafrika med Jaco. Her forlovede de sig!
Desværre for Otto mødte vi på en af vore gåture en aggressiv hund, som fuldstændig uprovokeret angreb Otto og bed ham meget voldsomt i ryggen.
Til dyrlægen med ham. Operationen tog over en time, han blev syet i tre niveauer og gik med "overfrakke" i 15 dage før stingene kunne fjernes.I midten af august blev pavillonen revet ned og bortfjernet. Tanken er, at der fremover skal være terrasse på stedet. Rosenbuen har fundet en ny placering foran valdnøddetræet! Wartburg, Riva del Garda og Mosel 4. til 18. oktober

Med Bella i baggagerummet tog vi på på rundtur 4.-18. oktober til Wartburg i Tyskland, til Riva del Garda og til Mosel.
2018

Året 2018 var et år med mange forandringer i ejendomsportefølgen.  Det endelige resultat var, at vi  1. februar overtog Vestre Paradisvej 30, Holte.Housewarming den 11. august 2018

Familie, venner og (lidt senere) naboer var inviteret til tapas for at være med til at varme det nye hus op. 
Vejret holdt. Efter mange uger med sol og sommer så det ellers ud til, at regnen skulle komme netop denne lørdag. Den kom dog først til aften, da festen vat ved at slutte.
Som en overraskelse dukkede Bajazzerne op ved tretiden for at skabe yderligere hyggelig stemning. Selv om de fleste var ældre herrer, var ingen medlemmer tilbage af de syv, der spillede til vores bryllup i 1981.
Rhinen juli 2018:
Vi kørte 7 dage til Rhinen sammen med Mille og Otto fra 14. juli 2018. Vi boede på det nydelige Rheinhotel Schultz**** lige ud til floden.2017

Normandiet august/september 2017. Hvor vi bl.a. besøgte Monets have:
 

Berlin i foråret 2017 med Checkpoint Charley:I noverber 2016 er vi i london og var oppe i London Eye:
April 2016 tager vi på tur til Amalfikysten:. Hotal La Conca Azzurra,
Via Smeraldo 35, 84011 Conca Dei Marini (SA), Italien:Turen går til Costa Tropical/Marina del Este vinteren 2015

:

Turen gik til Toscana/Montecatini Terme maj-juni 2014.I 2013 var vi på slotsrundtur i Tyskland.